top of page
Eng%20%26%20Lund%20facebook%20banner%206
Teknisk förvaltning: Bild

TEKNISK FÖRVALTNING GÖTEBORG

Driftnettot i fokus 

Min affärsmodell inom teknisk förvaltning är egentligen enkel. Jag ansvarar för att du har rätt hyresnivåer och skär bort dyra, onödiga kostnader och se till att det vi betalar för faktiskt är värdeskapande och marknadsmässigt prissatt. Här har olika organisationer olika utmaningar. Det handlar om att både börja göra rätt saker och samtidigt göra dessa saker rätt. Vissa saker tar lång tid, medan andra saker går enklare att lösa. Min erfarenhet är dock att de allra flesta verksamheter mår gott av en ordentlig genomlysning för att identifiera de utmaningar och förbättringsområden som finns. 

​Vi hjälper stora och små bolag 

Såväl stora bolag som små kan ha mycket att vinna på att anlita expertis kring den tekniska förvaltningen av fastigheter. Jag bär med mig mina år av erfarenhet in i de samarbeten jag ingår, och bidrar med kompetensmässig bredd och helhetssyn. Förvaltningen skräddarsyr jag för att garantera att vi tillsammans uppnår de resultat du och din organisation vill nå. 

Vår tjänst inom teknisk förvaltning i Göteborg passar fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. 

Teknisk förvaltning: Tjänster

Teknisk förvaltning i Göteborg

Teknisk förvaltning av fastigheter är ett stort område och det är mycket man måste tänka på, oavsett om du är fastighetsägare eller sitter i styrelsen på en bostadsrättsförening. På Eng & Lund Fastighetskonsult har vi stor erfarenhet av teknisk förvaltning i Göteborg och kan hjälpa dig med alla delar: planering av löpande underhåll, ombyggnader och utbyggnader som ska utföras. El, värme, vatten, ventilation, larm- och låssystem – vi kan hjälpa dig att styra upp alla aspekter inom den tekniska förvaltningen av din fastighet.

Teknisk förvaltning: Text

Vi knyter ihop alla trådar

Anlitar du oss som partner blir allt mycket smidigare – vi kan knyta ihop alla trådar inom förvaltningen. Tar du hjälp av oss så kommer du själv slippa ringa runt till elektriker, rörmokare och andra hantverkare när de behövs – ring till oss så kan vi samordna hantverkarna, det kommer att spara dig en hel del möda. 

Vi har goda kontakter hos entreprenörer och underleverantörer och kan se till att arbetet blir gjort inom önskade tidsramar. På detta sätt så blir det även enklare att kontrollera kostnader. Vi har erfarenhet av helhetslösningar för fastigheter och kan hjälpa till att hitta besparingar inom den löpande fastighetsdriften. Exempel på detta är optimering av styrsystem för ventilation och värme. 

Teknisk förvaltning: Text

Vi ligger i teknisk framkant

Om du anlitar oss för att hantera teknisk förvaltning av din fastighet i Göteborg så kan ni även ligga i framkant inom den tekniska utvecklingen. Vi har utmärkta kunskaper om alla regler och standarder och hur dessa ska efterlevas. 

När du anlitar oss kan vi ti tillsammans ta fram helhetslösningar som ser till att de personer som bor och verkar i din fastighet kan få en bättre miljö, se till att pengarna investeras rätt när det handlar om renoveringar, investeringar i nya system med mera. Vi ka hjälpa dig att se till att fastigheterna hålls i skick och håller en uppdaterad standard. Vi kan se till att fastigheterna är besiktigade, att alla krav från myndigheter är uppfyllda och att all rapportering utförs på ett korrekt sätt. 

Välkommen att kontakta oss på Eng & Lund Fastighetskonsult– vi kan erbjuda en kompetent helhetslösning inom teknisk förvaltning i Göteborg. 

Teknisk förvaltning: Text
bottom of page