top of page
Eng%20%26%20Lund%20facebook%20banner%206
Ekonomisk förvaltning: Bild

EKONOMISK FÖRVALTNING GÖTEBORG

Ekonomisk förvaltning – strategin 

Såväl stora bolag som små kan ha mycket att vinna på att anlita expertis kring den ekonomiska förvaltningen av fastigheter. Att administration och ekonomin sköts är hygienfaktorer för ett framgångsrikt bolag. Men för att verkligen nå framgång ska ekonomin vara i symbios med den tekniska förvaltningen. Jag bär med mig mina år av erfarenhet in i de samarbeten jag ingår, och bidrar med kompetensmässig bredd och helhetssyn. Förvaltningen skräddarsyr jag för att garantera att vi tillsammans uppnår de resultat du och din organisation vill nå. 

​Ekonomisk förvaltning med fokus på långsiktighet

För många bolag är vinst det självklara målet, medan andra bolag siktar på tillväxt eller helt enkelt stabil, långsiktig förvaltning. Oavsett vad målet är för just den verksamhet du arbetar i är sund ekonomi själva förutsättningen för att lyckas. Denna princip gäller för såväl stora koncerner som mindre bolag eller rent av föreningar; en bra ekonomi är livsluften som får din rörelse att blomstra!​

Våra tjänster inom ekonomisk förvaltning passar för fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. 

Ekonomisk förvaltning: Tjänster

Lång erfarenhet

Med vår långa erfarenhet av ekonomisk förvaltning i Göteborg kan vi hjälpa fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar med trygga, personliga och smidiga tjänster. Eng & Lund Fastighetskonsult tar idag hand om den ekonomiska förvaltningen för en rad föreningar och bolag i Göteborg med omnejd. 

Vi arbetar med personligt engagemang och har ett nära samarbete med alla våra kunder. Som samarbetspartner vill vi förenkla för ledning, styrelse och de boende och verkande i en fastighet eller BRF. Vi arbetar med moderna IT-lösningar som gör den ekonomiska förvaltningen smidig och enkel. Med hjälp av oss kommer det att bli enkelt att ha överblick över föreningens ekonomi – exempelvis hur medlemmarna betalar sina avgifter med mera. 

Ekonomisk förvaltning: Text

Ekonomisk förvaltning i Göteborg – vad ingår?

När du tar hjälp av oss inom ekonomisk förvaltning tar vi ett helhetsgrepp om fastighetens eller bostadsrättsföreningens ekonomi. Vi kan hjälpa till med löpande bokföring och långsiktig, strategisk planering. Vi hjälper dig att ha riktigt bra koll på kommande utgifter och ger dig möjlighet att planera investeringar med god framförhållning.

Välkommen att kontakta oss på Eng & Lund Fastighetskonsult – vi hjälper ditt företag eller BRF med ekonomisk förvaltning i Göteborg. 

Ekonomisk förvaltning: Text

Ett brett utbud tjänster

Här är några av de aspekter inom ekonomisk förvaltning som vi kan bistå med:

  • Avgifter och hyror. Vi har effektiva system som kan göra att avgifts- och hyresavier kan gå ut till medlemmarna i god tid. Möjlighet att använda e-fakturor finns givetvis också, och vi har också väl fungerande rutiner för påminnelseavgifter i de fall du hyran inte är betald på utsatt datum. 

  • Redovisning. Vi kan ta hand om den löpande bokföringen och även hantera skattedeklarationer och tar hand om ekonomiska rapporter. 

  • Hantering av leverantörer. Attestera leverantörsfakturor hos oss, så ser vi till att de betalas. 

  • Löner. Vi kan även vara behjälpliga med lönehantering och utbetalning av arvoden. Vid slutet av året kan vi även upprätta kontrolluppgifter. 

  • Budget och bokslut. Vid slutet av året kan vi i samarbete med ledning eller styrelse medverka till ett budgetförslag för kommande år. Du kan även tillsammans med oss lägga upp en tidsplan för när ett bokslut ska vara klart, så att ni är klara i god tid inför årsstämman. 

Ekonomisk förvaltning: Text
bottom of page